Sponzor

Povećajte vidljivost i prepoznatljivost svog brenda, ojačajte svoju poziciju i utvrdite svoju reputaciju društveno odgovorne kompanije.

Izlagač

Ponuda prilagođena malim biznisima kojima su ciljna grupa roditelji. Predstavite svoje proizvode i privucite nove kupce.

Partner

Pošaljite svoje zaposlene na konferenciju – uživo ili online i pokažite im da vam je stalo do njihovih porodica.

Postanite sponzor

Roditeljstvo se menja.

Način na koji su nas roditelji podizali i vaspitavali, našu decu ne priprema za budućnost. Promene u strukturi porodice, izazovi sa kojima se roditelji i deca suočavaju u današnje vreme, očekivanja i zahtevi koji se pred porodicu stavljaju značajno menjaju i ciljeve u vaspitanju. 

Ključni faktor koji utiče na to da li će dete izrasti u zdravu i stabilnu ličnost, prilagođenu izazovima koje mu novo doba pruža je podrška celovitom razvoju deteta u najranijem uzrastu, od prvog dana. Kako u porodičnom tako i širem društvenom okruženju.

Okupili smo stručnjake koji će roditeljima dece do 7 godina i budućim roditeljima približiti najnovija istraživanja, pružiti teorijsko znanje i praktične veštine koje su im potrebne kako bi u odnosu sa svojom decom izgradili temelj zdrave, jake, funkcionalne ličnosti koja će umeti da se snalazi u svetu informacija i brzih promena koje život nosi danas. 

Kao kompaniju koja ulaže u buduće generacije, pozivamo vas da postanete sponzor konferencije “Roditeljstvo budućnosti”, jedinstvenom događaju fokusiranom na osnaživanje roditelja u cilju što zdravijeg socio-emotivnog razvoja dece. Upravo to čini temelj psihološkog, mentalnog i emocionalnog zdravlja odraslih ličnosti.

Kao sponzor pokazaćete društvenu odgovornost, ponuditi svoje proizvode i izgraditi prepoznatljivost svog brenda.

U ponudi imamo različite vrste sponzorskih paketa, a sponzorstvo je moguće i u robi i uslugama.

Ponuda za korporacije

Saznajte na koji način će vaše učešće na konferenciji uticati na vidljivost i prepoznatiljivost vašeg brenda, imati pozitivan uticaj na vaš employer branding i povećati vašu reputaciju društveno odgovorne kompanije.

Ponuda za mala i srednja preduzeća

Skinite našu ponudu i saznajte kako da ponudite svoje proizvode posetiocima konferencije, radite na lokalnom prisustvu i vidljivosti vašeg brenda i povežete se sa potencijalnim partnerima koji imaju istu ciljnu grupu.

Kontaktirajte nas

063/503-006

marketing@roditeljstvobuducnosti.rs

Budite deo budućnosti!

Postanite izlagač

Kao firmu kojoj su roditelji ciljna grupa, pozivamo vas da učestvujete kao izlagač na konferencije Roditeljstvo Budućnosti, jedinstvenom događaju fokusiranom na osnaživanje roditelja u cilju što pravilnijeg socio-emotivnog razvoja dece. 

Kroz izlaganje svojih proizvoda na konferenciji, povećaćete vidljivost svog brenda i dobićete priliku da svoje proizvode i usluge predstavite široj publici. 

Iskoristite priliku da učvrstite svoje lokalno prisustvo i doprete do svojih kupaca.

Ponuda za izlagače

Pripremili smo ponudu koja odgovara biznisu svake veličine. Kliknite na dugme ispod i skinite našu ponudu.

Kontaktirajte nas

063/503-006

marketing@roditeljstvobuducnosti.rs

Budite deo budućnosti!

Postanite partner

Pozivamo vas da svojim zaposlenima omogućite da prisustvuju ovom jedinstvenom događaju fokusiranom na osnaživanje roditelja u cilju što pravilnijeg socio-emotivnog razvoja dece. 

Pokažite da brinete o svojim zaposlenima i uložite u njihovo bezbrižno roditeljstvo.

Vaši zaposleni će na konferenciji steći teorijska znanja i praktične veštine koji će im pomoći u izazovima savremenog roditeljstva.

Ponuda za partnere

Pripremili smo više paketa da bismo vam omogućili da što povoljnije pošaljete svoje zaposlene na ovu jedinstvenu edukaciju.

Kontaktirajte nas

063/503-006

marketing@roditeljstvobuducnosti.rs

Budite deo budućnosti!