Tomislav Kuljiš

Osnivač IPD Centra i Integralne tjelesne psihoterapije, autor programa i terapeut

Većina Tomislavog rada je trenutno usmerena na edukaciju i superviziju budućih psihoterapeuta u šestogodišnjoj školi Integralne tjelesne psihoterapije.

Od njega možete najviše dobiti kroz njegova predavanja u programima Rani razvoj – utjecaj na život (RAR) i Osobni razvoj s kojima i počinje duboki rad na sebi i koja značajno pospešuju i ubrzavaju terapijski rad.

Pre pokretanja Centra prekinuo je sve svoje dotadašnje poslovne aktivnosti i uzeo dve godine za intenzivno svakodnevno proučavanje gotovo svega što se zna o važnosti ranog razvoja. Nakon pokretanja Centra, u narednih pet godina intenzivnog razvijanja znanja o ranom razvoju kroz teoriju i praksu, kao i svakodnevnog rada s roditeljima, mogao je konačno dovršiti program Roditeljstvo i rani razvoj (RIRR), koji se sastoji od tridesetak sati snimljenih i uređenih predavanja s PDF-om.

Smatram da je razumijevanje preduvjeta cjelovitog roditeljstva i cjelovitog ranog razvoja tijekom prvih godina djeteta nešto najvažnije i najdragocjenije što roditelj može dati svom djetetu kroz cijeli život.

Nakon prvobitne petogodišnje edukacije u školi za tjelesne psihoterapeute, posebno ga je osvestila trogodišnja edukacija i trening za terapeuta u Center for intentional living iz New Yorka, koji je iz njega izvlačio najdublja iskustva iz najranijeg perioda koja nas danas određuju, upravljaju našim ponašanjima, menjaju našu percepciju, a da obično ni nemamo svest o tome. Slične spoznaje i uvide je dobijao i na raznim drugim edukacijama po Evropi, što je sve više učvršćivalo nameru da se posveti razvoju programa Osobni razvoj

Tomislav Kuljiš drži predavanje

autorka: Aleksandra Saša Prelesnik

Tomislav Kuljiš

autorka: Aleksandra Saša Prelesnik

Roditeljstvo se menja

Decu moramo drugačije pripremiti za svet, od onog kako su nas pripremali. Zakoračite u roditeljstvo budućnosti.